Oppaan Lääketieteen peruskoulutuksen opinto-opas, 2013-14 tiedotEtusivu Opetus Tentit Tutkintorakenteet Opintojaksot

Lääketieteen peruskoulutuksen opinto-opas 2013-2014

Lääketieteen lisensiaatin tutkinnon tutkintorakenne sekä siihen kuuluvat opintojaksot löytyvät välilehdeltä Tutkintorakenteet. Huomaa, että osa valinnaisista opinnoista ei löydy tutkintorakenteet alta vaan välilehdeltä opintojaksot. Voit myös ilmoittautua sekä tutkintorakenteet että opintojaksot välilehden kautta jaksojen opetukseen ja tentteihin.

Tämä opas on tarkoitettu käytettäväksi lukuvuonna 2013-2014. Tutkintorakenteet -välilehden opintojaksokuvauksissa on lisätietoja ko. jakson oppimistavoitteista, sisällöstä, arviointitavasta ja suoritusvaatimuksista. Opintojaksokuvauksiin on myös sisällytetty linkit ko. opintojakson yksityiskohtaisempiin tietoihin (kuten lukujärjestyksiin, mahdollisiin jaksokirjoihin yms.), jotka on tallennettu digitaaliseen kurssikirjastoon, Moodleen tai Almassa oleviin työryhmäalueisiin/laitosten alma-sivuille. 
Lukujärjestyksiä saa tarvittaessa myös ko. opetuksesta vastaavan laitoksen opetuskansliasta. Osa lukujärjestyksistä löytyy sivulta: http://www.med.helsinki.fi/peruskoulutus/perustutkinnot.html -> oikeanpuoleinen palsta (laitoksittain, almaan kirjaudutaan yliopiston tunnuksilla).

Lääketieteen peruskoulutuksen opinto-opas 2013-3014 kokonaisuudessaan määräyksineen tulostettava versio (PDF)

Hyödyllisiä linkkejä

Sähköisen opinto-oppaan käyttöohje (PDF)

Lisätietoja opiskelusta lääketieteellisessä tiedekunnassa löytyy tiedekunnan Flamma-sivuilta (kirjaudu yliopiston tunnuksilla) sekä tiedekunnan www-sivuilta osoitteesta  http://www.med.helsinki.fi/. Tietoa muiden tiedekuntien ja kielikeskuksen opintotarjonnasta löydät kunkin tiedekunnan sähköisistä opinto-oppaista (tämän sivun vasemman palstan Opinto-oppaat -otsikon alta) ja yksiköiden Flamma-sivuilta

Yleistietoa opiskeluun ja opetukseen liittyvistä toiminnoista (mm. ilmoittautuminen yliopistoon, tietotekniikka, opetusteknologia, yliopistoliikunta, terveys- ja hyvinvointiasiat, kansainvälinen opiskelija- ja opettajavaihto yms.) löytyy yliopiston intranet-sivustoista Flammasta (kirjaudu yliopiston tunnuksilla):

Yleistietoa yliopistosta löytyy yliopiston ulkoisilta sivuilta osoitteesta www.helsinki.fi/yliopisto


Yhteystiedot

Lääketieteellinen tiedekunta
Puhelin: (09) 1911 (vaihde)
Käyntiosoite: Tukholmankatu 8 B (5. kerros)
Postiosoite: PL 20, 00014 Helsingin yliopisto

med-opintoneuvonta(at)helsinki.fi

Lääketieteellisen tiedekunnan kanslian opintoasioiden henkilöstön yhteystiedot